Thanks Thanks:  15
Likes Likes:  76
Dislikes Dislikes:  11
Page 19 of 56 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast
Results 271 to 285 of 828

Thread: "Nu te supara frate!"

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu ne dam rotuzi care instaleaza mai multe,poti instala sute de mii daca nu sti si le pui varza atunci degeaba instalezi,eu ma refer strict la pasiunea mea de a instala,eu nu am instalat niciodata de dragul banilor ci pentru ami dovedi ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei,deci eu vorbesc strict din punctul meu de vedere ca hobyst,vrea sa ia in considerare sfaturile mele bine,nu vrea iarasi bine,.
    PS! sunt tare curios cum instalezi tu un prime focus de 3,70 si ce randament obti daca ma iei asa la 3..

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Deja citind aberatiile de mai sus citez "ca pot reusi un montaj perfect in orce situatie pe orce satelit,asta se numeste pasiune/hobby cum vrei sa o iei"

hobby se numeste sa te poti consulta cu alti pasionati atunci cand apar probleme de receptie.Bineinteles pt anumite perzoane acest lucru l vine f greu din faptul ca se dau totdeaua rotunzi.Fara a avea intentia de a dezgropa mortu' sa ne amintem cand ai vrut a receptiona 40E a se cauta
    Daca erai asa de mare hobbist tu si pretenii tai ati fi gasit o solutie viabila , dar n-a fost sa fie.Si ati dovedit ca sunteti "subtiri"

Uite eu chiar azi a testat din nou 40E voi deschide mai incolo un topic pt el

Timpul scoate totu la iveala, mai ales faptul ca avem de invatat unu de la altu si avem nevoie de rabdare pt a asculta si ce zic cei din jur

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Intrebarea era adresata pentru o informatie personala,40E nu ma interesat niciodata si a aparut doar la solicitarea unui client asa ca.....pa!! nu vreau sa zic altceva dar tine-te departe de remarci indiferent de care la adresa mea ca sa imi ies din pepeni iar cei de aici stiu ca fac urat,deci inca o data pune/ma pe ignore ca sa NU existe conflicte........................................
    .............................................................................................
    .................................................................................................
    ................................................................................................
    ..................................................................................................
    ..................................................................................................
    la urmatoarea replica la adresa mea din partea ta nu vor exista acele puncte...............!!!!!!!!!!!!!!!

PSS! uiti un amanunt IMPORTANT!!
    PRIETENII MEI SUNT AICI PE ACEST FORUM si nu sunt deloc SUBTIRI asa cum ACUZI!!! cam grava acuza/jignirea ce ti/a scapat printre degete!
    Last edited by dreambox80; 26-11-09 at 21:05.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@dreambox80 si @doktorofsat, discutia deviaza intr-un sens nedorit.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Salut , imi pare rau pt. "unii" daca le stric ziua de azi , dar am asteptat zic eu destul pt. niste explicatii logice la cele intamplate vis-a-vis de persoana mea si acest forum
    Am vazut ca la inceput am fost cooptat in echipa "Enigma" , bun am facut cum am crezut de cuviinta si am testat si scris diferitele prb. ale imaginiilor rsp scoase ( atat beta cat si finale )
    Oricum necunoscand Linux , nu prea puteam ajuta mai mult ( in afara de testarea imag. )
    Daca am ridicat 2 dintre partile negative ale acestei imaginii ( driverele ntfs si subtitrare sci-fi/universal ) , vad ca am capatat dusmani
    Din pct. meu de vedere al unui non-linux , in general sant interesat ( si cred ca si alti non-linuxi-sti la fel ) ca la o imagine sa am facilitatiile intregite
    Stiu foarte bine ca un lucru/obiect/soft cu cat este mai complex cu atat poate fii mai instabil si invers cu cat este mai simplu cu atat este mai stabil
    Oricum toate imaginiile ( aaf, pkt ,ng,rsp ) nu au scapat in totalitate de instabilitate sau blocaje ( numai cat stai sa vezi ca-ti dispar sau nu acele rotite care se tot invart in anumite situatii fara oprire si acest fenomen = blocaj = ecran verde la alte imag. )
    In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
    Pt. ca am dat niste explicatii legate de oscam care poate fii folosit atat de cei cu cartela sky it , cat si de cei fara
    Acest lucru este stiut si pe alte forumuri de afara si nu am venit eu cu aceasta idee/explicatie
    Mai ramane sa ma trezesc ca nici ca user numai sant pe acest forum si sa rezolvat totul
    Eu credeam ca pe acest forum voi/vom fii liberi in a ne exprima pareri/opinii bune/rele legate de un subiect , fara a fii "prelucratii"
    Dar dupa cum observ practica este intotdeauna inversul teoriei
    Intotdeauna in practica acolo unde exista si "ghimpii" , lucrurile vor merge/iesi mai bine , decat in situatia in care toata lumea spune "DA" , fara insa a scoate adevarul bun sau rau la iveala
    Poate totusi mi-se va da niste explicatii la situatiile de mai sus , asta in ideea de a vedea ambele fete ale situatilor

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    ......
    In alta ordine de ideii , vad ca am fost "ajustat" si de functia "thanks" , de ce ?
    ....
    Ce inseamna "ajustat"?Vreau explicatii+screenshot,nu cuvinte aruncate la misto.
    In rest o pozitie pe acest forum o castigi si o mentii,daca nu poti o pierzi.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai foarte simplu , daca derulezi pagina aceasta de net , toti mai putin eu au cele 3 functii : "Quote , Multiquote si Thanks"
    Si acest lucru este valabil la oricare subiect de pe acest forum , unde sant prezent ( la mine fiind doar functiile "Quote si Multiquote" )
    Oare de ce ?

Nu sant genul care umbla dupa "pozitii" , am si explicat d.p.m.d.v "demiterea , numai ca nu sant genul care sa spun tot timpul" DA"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Foarte simplu: ca sa nu iti dai tu tie Thanks.
    La fel e la toti,nu pot sa-si dea Thanks de unul singur.Ia sa vedem daca pot sa-ti dau eu unul.

PS:Merge.

PPS:Nici eu mie nu pot:

Last edited by zmeura; 01-12-09 at 17:15.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@mario08

Nu avem resentimente, am ezitat mult timp pana sa iau masura asta, nu am nimic personal cu tine si potzi sa faci ce vrei pe forum atata timp cat respecti regulile.

Stii ca eu am facut si fac tot posibilul sa nu apara disensiuni intre cei care sunt posesori de kathy. Am avut destule probleme pe celalat site.

NU are nici o legatura incidentul de la OSCAM cu eliminarea ta din RSP Enigma Team. A fost doar o coincidentza de timpi, martori imi sunt moderatorii de pe site care stiu ca in acea zi s-a taiat acesul celor di RSP e2 la sectiunea Golden si tu ai fost scos din Team.

La Oscam facusei o mica greseala, ai vazut ca nu am schimbat ce ai scris, am subliniat doar ca OSCAM este un card reader, si daca nu posezi cardul in aparat nu e cazul sa il instalezi.

Eliminarea din team s-a datorat faptului ca in ultimul timp nu erai preocupat de testarea noilor imagini RSP, si eu am fost cel care am luat hotararea. Eu te-am certat pe sectiune nu ca sa nu mai scrii nimc, ci ca sa aprofundezi cat mai multe. Poate ca am asteptat prea multe de la tine.

Daca doresti vei ramane apropiat de proiect, imi ceri oricand imagini de test si itzi dau, dar momentan lucrurile raman asa cum sunt.

Era de datoria mea sa itzi aduc la cunostinta si imi pare rau ca nu am facut-o singur.

In rest sa speram ca vom avea imagini din ce in ce mai bune, si te vei bucura de sprijinul meu in tot ce faci pe forum.
    Daca uneori faci greseli si imi permit sa te corectez te rog sa nu faci caz de asta, eventual rezolvam in particular incidentul respectiv.
    Last edited by zildan; 01-12-09 at 18:49.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Baieti fara certuri. Fara mustare si alte chestii cu colesterol ca nu se permite pe forum.

O zi buna.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default SA VEZI SI SA NU CREZI MIHAIP cica el avertizeaza!

HA HA HA SA MORI DE RAS NU ALTA !

......se vede ca esti ofticat si ca adevarul doare asa ca numai ridica tu in slavi digital satelit si mai lasa-ne cu reclama asta mascata !
    Baietii au acum un soft mai bun datorita protestelor si nu neaparat datorita tie care scoteai in evidenta numai partile pozitive ale alligatorului !

Hai ca pierd timpul cu tine !

Ps: NUMAI TRIMITE MESAJE PRIVATE GURULE , BAIETII DE PE FORUM TE-AU MIROSIT DEJA !!!!!

---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Tocmai am primit un mesaj nou de acest ofticat MIHAI P (OARE P de la ce vine ?!) si acum sa vedeti si fata nevazuta a acestui incalificabil " maestru al digitalului " :

<>

DECI E CLAR MAI ARE PUTIN SI INJURA !!!
    ASTA CA SA VEDETI SI VOI CU CINE ATI STAT DE VORBA SI I-ATI ACORDAT CREDIT ASA MULT TIMP !

RUSINE ROBOCAP !!! ESTI DOAR UN TERMINAL FOLOSIT DE ALTII !!!!!

ITI DAI SEAMA CA NU MA INTERESEAZA CA MA INTERZICI TU.......ITI DAI SEAMA CE-AM PIERDUT ?!

HA HA HAAAAAAAAAAAA!!!!

Standard RSP member cristian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default @satsky

cum altfel credeai ca deschide topic dupa topic???

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Oricum...

......BAIETII DE PE FORUM AU DE CASTIGAT , ACUM M-AM SACRIFICAT EU PT. OBIECTIVITATE , SI NU DORESC SA MA RAZBUN PE NIMENI ASA CUM A FACUT "PRIETENUL " VOSTRU .......nici nu merita sa-i scriu numele !!!

---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

http://www.super-sat.info/index.php?...gator@Panthera

....se pare ca pe sat-suport dupa ultima revizie au scos ( sau au uitat ) de ultimul soft pt. alligator 016.82 !!!

ps. sa speram ca nu e mana "prietenului "

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

You have received an infraction at RSP Forum
    Dear satsky,

You have received an infraction at RSP Forum.

Reason: lipsa de bun simt ! scandalagiu !
    -------
    asta e ! adio !
    -------

This infraction is worth 10 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

Original Post:
    http://sateliti.info/showthread.php?p=119239
    Citat:
    HA HA HA SA MORI DE RAS NU ALTA !

......se vede ca esti ofticat si ca adevarul doare asa ca numai ridica tu in slavi digital satelit si mai lasa-ne cu reclama asta mascata !
    Baietii au acum un soft mai bun datorita protestelor si nu neaparat datorita tie care scoteai in evidenta numai partile pozitive ale alligatorului !

Hai ca pierd timpul cu tine !

Ps: NUMAI TRIMITE MESAJE PRIVATE GURULE , BAIETII DE PE FORUM TE-AU MIROSIT DEJA !!!!!
    All the best,
    RSP Forum

.......SI AJUNGE PT. AZI SPER CA CEILALTI S-AU DISTRAT DESTUL !!!

NO COMMENT !!!!

Standard RSP member cristian's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default asta este sigur...

vocea din popor spune...
    RAZBUNAREA ESTE ARMA PROSTULUI!!!!!!!

si este timpul sa terminam cu magarii de genul mai sus pomenit....haideti oameni buni cu impresii despre ce ne doare...ce a fost nu ne mai intereseaza insa ce va fi da, iar ce va fi depinde si de ceea ce spunem noi utilizatorii.......

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu conteaza, in afara faptului ca exista asa un iz comercial in orice topic se ridica receptoare noname la rang de super receptoare. toti incearca sa copieze un singur receptor. nu am vazut o platforma originala sa apara.

Page 19 of 56 FirstFirst ... 915161718192021222329 ... LastLast